Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10946
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorSidorova, irina-
dc.date.accessioned2024-04-11T06:59:08Z-
dc.date.available2024-04-11T06:59:08Z-
dc.date.issued2022-05-
dc.identifier.citationСидорова І.М. Вміст "сирого" протехну та вітаміну С в головочках капусти брюссельськоої / І.М. Сидорова // Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми виробництва екологічно чистої продукції тваринництва» : присвячена 85-річчю створення кафедри Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин БНАУ та 70-ному ювілею завідувача кафедри Бомка В.С. 25 вересня 2020. - Біла Церква, 2020uk_UA
dc.identifier.issn978-1-4879-3794-2-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10946-
dc.descriptionThe article shows the importance of Brussels sprouts for human nutrition. Special attention is paid to the content of "raw" protein and vitamin C in the heads, which are important and useful components and which distinguish Brussels sprouts from other types of cabbage.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведене значення капусти брюссельської для харчування людини. Особливу увагу приділено вмісту в головочках ”сирого” протеїну та вітаміну С, які є важливими та корисними компонентами і за вмістом яких капуста брюссельська виділяється серед інших видів капуст.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкапуста брюсельська сорт, головочка, стеблоuk_UA
dc.subject„сирий” протеїнuk_UA
dc.subjectстеблоuk_UA
dc.subjectвмістuk_UA
dc.subject„сирий” протеїнuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectголовочкаuk_UA
dc.subjectBrussels sproutsuk_UA
dc.subjectcontentuk_UA
dc.subject"raw" proteinuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectheaduk_UA
dc.subjectstemuk_UA
dc.titleВміст "сирого" протеїну та вітаміну С в головочках капусти брюсельськоїuk_UA
dc.title.alternativeThe content of "crude" protein and vitamin C in heads of Brussels sproutsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc635.36:547.475.2/.96uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капуста брюссельська.pdf280,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.