Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10946
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидорова, Ірина Марківна | - |
dc.contributor.author | Sidorova, irina | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-11T06:59:08Z | - |
dc.date.available | 2024-04-11T06:59:08Z | - |
dc.date.issued | 2022-05 | - |
dc.identifier.citation | Сидорова І.М. Вміст "сирого" протехну та вітаміну С в головочках капусти брюссельськоої / І.М. Сидорова // Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми виробництва екологічно чистої продукції тваринництва» : присвячена 85-річчю створення кафедри Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин БНАУ та 70-ному ювілею завідувача кафедри Бомка В.С. 25 вересня 2020. - Біла Церква, 2020 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 978-1-4879-3794-2 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10946 | - |
dc.description | The article shows the importance of Brussels sprouts for human nutrition. Special attention is paid to the content of "raw" protein and vitamin C in the heads, which are important and useful components and which distinguish Brussels sprouts from other types of cabbage. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведене значення капусти брюссельської для харчування людини. Особливу увагу приділено вмісту в головочках ”сирого” протеїну та вітаміну С, які є важливими та корисними компонентами і за вмістом яких капуста брюссельська виділяється серед інших видів капуст. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | капуста брюсельська сорт, головочка, стебло | uk_UA |
dc.subject | „сирий” протеїн | uk_UA |
dc.subject | стебло | uk_UA |
dc.subject | вміст | uk_UA |
dc.subject | „сирий” протеїн | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | головочка | uk_UA |
dc.subject | Brussels sprouts | uk_UA |
dc.subject | content | uk_UA |
dc.subject | "raw" protein | uk_UA |
dc.subject | ascorbic acid | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | head | uk_UA |
dc.subject | stem | uk_UA |
dc.title | Вміст "сирого" протеїну та вітаміну С в головочках капусти брюсельської | uk_UA |
dc.title.alternative | The content of "crude" protein and vitamin C in heads of Brussels sprouts | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 635.36:547.475.2/.96 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Капуста брюссельська.pdf | 280,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.