Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10864
Title: Овочівництво. Частина 1: методичні вказівки для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія»
Other Titles: Vegetable growing. Part 1: methodical instructions for the performance of practical work by students of the first (bachelor) level of higher education in the specialty 201 "Agronomy"
Authors: Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenovii
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Лозінський, Микола Владиславович
Lozinsky, Mykola
Сидорова, Ірина Марківна
Sydorova, Iryna
Keywords: овочівництво;vegetable growing;здобувачі вищої освіти;students of higher education;навчальний процес;learning process;виробнича класифікація овочів;production classification of vegetables
Issue Date: 2021
Publisher: БНАУ
Citation: Овочівництво. Частина 1: методичні вказівки для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія» / Уклад. З. Д. Сич, М. В. Лозінський, С. М. Кубрак, І. М. Сидорова. - Біла Церква: БНАУ, 2021. - 70 с.
Abstract: Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-трансферної системи вивчення матеріалу з овочівництва і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на модулі. Студентам пропонується лекційний курс, терміни та їх визначення, а також перелік питань для самостійної роботи.
Description: Methodical guidelines are drawn up in accordance with the credit-transfer system for studying material on vegetable growing and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into modules. Students are offered a lecture course, terms and their definitions, as well as a list of questions for independent work.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10864
metadata.dc.identifier.udc: 634.1 (07)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ovochivnytstvo_chastyna 1.pdf663,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.