Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10864
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сич, Зеновій Деонизович | - |
dc.contributor.author | Sych, Zenovii | - |
dc.contributor.author | Кубрак, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Kubrak, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Лозінський, Микола Владиславович | - |
dc.contributor.author | Lozinsky, Mykola | - |
dc.contributor.author | Сидорова, Ірина Марківна | - |
dc.contributor.author | Sydorova, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-05T11:18:27Z | - |
dc.date.available | 2024-04-05T11:18:27Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Овочівництво. Частина 1: методичні вказівки для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія» / Уклад. З. Д. Сич, М. В. Лозінський, С. М. Кубрак, І. М. Сидорова. - Біла Церква: БНАУ, 2021. - 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10864 | - |
dc.description | Methodical guidelines are drawn up in accordance with the credit-transfer system for studying material on vegetable growing and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into modules. Students are offered a lecture course, terms and their definitions, as well as a list of questions for independent work. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-трансферної системи вивчення матеріалу з овочівництва і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на модулі. Студентам пропонується лекційний курс, терміни та їх визначення, а також перелік питань для самостійної роботи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | овочівництво | uk_UA |
dc.subject | vegetable growing | uk_UA |
dc.subject | здобувачі вищої освіти | uk_UA |
dc.subject | students of higher education | uk_UA |
dc.subject | навчальний процес | uk_UA |
dc.subject | learning process | uk_UA |
dc.subject | виробнича класифікація овочів | uk_UA |
dc.subject | production classification of vegetables | uk_UA |
dc.title | Овочівництво. Частина 1: методичні вказівки для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія» | uk_UA |
dc.title.alternative | Vegetable growing. Part 1: methodical instructions for the performance of practical work by students of the first (bachelor) level of higher education in the specialty 201 "Agronomy" | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 634.1 (07) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ovochivnytstvo_chastyna 1.pdf | 663,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.