Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10864
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenovii-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorLozinsky, Mykola-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorSydorova, Iryna-
dc.date.accessioned2024-04-05T11:18:27Z-
dc.date.available2024-04-05T11:18:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОвочівництво. Частина 1: методичні вказівки для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія» / Уклад. З. Д. Сич, М. В. Лозінський, С. М. Кубрак, І. М. Сидорова. - Біла Церква: БНАУ, 2021. - 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10864-
dc.descriptionMethodical guidelines are drawn up in accordance with the credit-transfer system for studying material on vegetable growing and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into modules. Students are offered a lecture course, terms and their definitions, as well as a list of questions for independent work.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки складені відповідно до кредитно-трансферної системи вивчення матеріалу з овочівництва і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на модулі. Студентам пропонується лекційний курс, терміни та їх визначення, а також перелік питань для самостійної роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectовочівництвоuk_UA
dc.subjectvegetable growinguk_UA
dc.subjectздобувачі вищої освітиuk_UA
dc.subjectstudents of higher educationuk_UA
dc.subjectнавчальний процесuk_UA
dc.subjectlearning processuk_UA
dc.subjectвиробнича класифікація овочівuk_UA
dc.subjectproduction classification of vegetablesuk_UA
dc.titleОвочівництво. Частина 1: методичні вказівки для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія»uk_UA
dc.title.alternativeVegetable growing. Part 1: methodical instructions for the performance of practical work by students of the first (bachelor) level of higher education in the specialty 201 "Agronomy"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc634.1 (07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo_chastyna 1.pdf663,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.