Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10532
Назва: Технічні культури (змістовий модуль 1 – Буряки цукрові)
Інші назви: Technical cultures (мodule 1. – Sugar beets)
Автори: Городецький, Олександр Степанович
Horodetskyi, Oleksandr
Хахула, Валерій Семенович
Khahula, Valery
Качан, Леся Михайлівна
Kachan, Lesya
Козак, Леонід Андрійович
Kozak, Leonid
Ключові слова: буряки цукрові;sugar beets;біологічні особливості;biological features;морфологічна та анатомічна будова;morphological and anatomical structure;технологічні якості;technological qualities;посівні якості;sowing qualities
Дата публікації: 5-бер-2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Технічні культури (змістовий модуль 1 – Буряки цукрові): методичні вказівки до проведення практичних, самостійних робіт і виконання індивідуальних завдань здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності – 201 Агрономія / О.С. Городецький, В.С. Хахула, Л.М. Качан, Л.А. Козак. - Біла Церква, 2024. - 140 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках згідно з типовою навчальною програмою висвітлено систематику, біологічні особливості, морфологічну та анатомічну будову рослин, технологічні якості коренеплодів і посівні якості буряків цукрових. Розроблені питання для самоконтролю, орієнтовні теми рефератів та тестові завдання для перевірки знань здобувачів вищої освіти.
Опис: Systematics, biological features, morphological and anatomical structure of plants, technological qualities of root crops and sowing qualities of sugar beets are highlighted in the methodical instructions according to the typical curriculum. Questions for self-control, indicative topics of essays and test tasks for testing the knowledge of higher education applicants have been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10532
УДК: УДК: 633.63(07)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буряки цукрові (модуль 1) Microsoft Word Document.pdf714,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.