Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10532
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГородецький, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorHorodetskyi, Oleksandr-
dc.contributor.authorХахула, Валерій Семенович-
dc.contributor.authorKhahula, Valery-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKachan, Lesya-
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.date.accessioned2024-03-19T15:15:09Z-
dc.date.available2024-03-19T15:15:09Z-
dc.date.issued2024-03-05-
dc.identifier.citationТехнічні культури (змістовий модуль 1 – Буряки цукрові): методичні вказівки до проведення практичних, самостійних робіт і виконання індивідуальних завдань здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності – 201 Агрономія / О.С. Городецький, В.С. Хахула, Л.М. Качан, Л.А. Козак. - Біла Церква, 2024. - 140 с.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10532-
dc.descriptionSystematics, biological features, morphological and anatomical structure of plants, technological qualities of root crops and sowing qualities of sugar beets are highlighted in the methodical instructions according to the typical curriculum. Questions for self-control, indicative topics of essays and test tasks for testing the knowledge of higher education applicants have been developed.uk_UA
dc.description.abstractУ методичних вказівках згідно з типовою навчальною програмою висвітлено систематику, біологічні особливості, морфологічну та анатомічну будову рослин, технологічні якості коренеплодів і посівні якості буряків цукрових. Розроблені питання для самоконтролю, орієнтовні теми рефератів та тестові завдання для перевірки знань здобувачів вищої освіти.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectбуряки цукровіuk_UA
dc.subjectsugar beetsuk_UA
dc.subjectбіологічні особливостіuk_UA
dc.subjectbiological featuresuk_UA
dc.subjectморфологічна та анатомічна будоваuk_UA
dc.subjectmorphological and anatomical structureuk_UA
dc.subjectтехнологічні якостіuk_UA
dc.subjecttechnological qualitiesuk_UA
dc.subjectпосівні якостіuk_UA
dc.subjectsowing qualitiesuk_UA
dc.titleТехнічні культури (змістовий модуль 1 – Буряки цукрові)uk_UA
dc.title.alternativeTechnical cultures (мodule 1. – Sugar beets)uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udcУДК: 633.63(07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буряки цукрові (модуль 1) Microsoft Word Document.pdf714,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.