Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10532
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Городецький, Олександр Степанович | - |
dc.contributor.author | Horodetskyi, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Хахула, Валерій Семенович | - |
dc.contributor.author | Khahula, Valery | - |
dc.contributor.author | Качан, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Kachan, Lesya | - |
dc.contributor.author | Козак, Леонід Андрійович | - |
dc.contributor.author | Kozak, Leonid | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-19T15:15:09Z | - |
dc.date.available | 2024-03-19T15:15:09Z | - |
dc.date.issued | 2024-03-05 | - |
dc.identifier.citation | Технічні культури (змістовий модуль 1 – Буряки цукрові): методичні вказівки до проведення практичних, самостійних робіт і виконання індивідуальних завдань здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності – 201 Агрономія / О.С. Городецький, В.С. Хахула, Л.М. Качан, Л.А. Козак. - Біла Церква, 2024. - 140 с. | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10532 | - |
dc.description | Systematics, biological features, morphological and anatomical structure of plants, technological qualities of root crops and sowing qualities of sugar beets are highlighted in the methodical instructions according to the typical curriculum. Questions for self-control, indicative topics of essays and test tasks for testing the knowledge of higher education applicants have been developed. | uk_UA |
dc.description.abstract | У методичних вказівках згідно з типовою навчальною програмою висвітлено систематику, біологічні особливості, морфологічну та анатомічну будову рослин, технологічні якості коренеплодів і посівні якості буряків цукрових. Розроблені питання для самоконтролю, орієнтовні теми рефератів та тестові завдання для перевірки знань здобувачів вищої освіти. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | буряки цукрові | uk_UA |
dc.subject | sugar beets | uk_UA |
dc.subject | біологічні особливості | uk_UA |
dc.subject | biological features | uk_UA |
dc.subject | морфологічна та анатомічна будова | uk_UA |
dc.subject | morphological and anatomical structure | uk_UA |
dc.subject | технологічні якості | uk_UA |
dc.subject | technological qualities | uk_UA |
dc.subject | посівні якості | uk_UA |
dc.subject | sowing qualities | uk_UA |
dc.title | Технічні культури (змістовий модуль 1 – Буряки цукрові) | uk_UA |
dc.title.alternative | Technical cultures (мodule 1. – Sugar beets) | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК: 633.63(07) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Буряки цукрові (модуль 1) Microsoft Word Document.pdf | 714,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.