Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10511
Title: Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Методичні вказівки для виконання практичних занять, самостійної підготовки і тестового контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр" за спеціальністю - 201 „Агрономія"
Other Titles: nnovative technologies for growing fodder crops and harvesting fodder. Methodological instructions for practical training, independent preparation and test control of knowledge of students of the educational and qualification level "Master" in the specialty - 201 "Agronomy"
Authors: Козак, Леонід Андрійович
Качан, Леся Михайлівна
Остренко, Михайло Васильович
Городецький, Олександр Степанович
Kozak, Leonid
Kachan, Lesya
Ostrenko, Mykhailo
Gorodetskyi, Alexandr
Keywords: кормові культури;fodder crops;інноваційні технології;innovative technologies;заготівля кормів;feed preparation;багаторічні трави;perennial herbs;однорічні трави;annual herbs;кормові капустяні культури;fodder cabbage crops;силосні кульутри;silage crops
Issue Date: 24-Jun-2018
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Методичні вказівки для виконання практичних занять, самостійної підготовки і тестового контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр" за спеціальністю - 201 „Агрономія" / Козак Л.А., Качан Л.М., Остренко М.В., Городецький О.С. - 2018. - 33 с.
Abstract: Методичні вказівки «Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів» спеціальності – 201 «Агрономія» призначені для студентів, які навчаються за кредитно-трансферною системою з урахуванням тестового контролю їх знань. Відповідно до вимог представлені критерії оцінки знань та принципи їх нарахування.
Description: Methodical instructions "Innovative technologies of growing fodder crops and harvesting fodder" specialty - 201 "Agronomy" are intended for students who study under the credit-transfer system, taking into account the test control of their knowledge. In accordance with the requirements, the criteria for evaluating knowledge and the principles of their calculation are presented.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10511
metadata.dc.identifier.udc: 633 (37/07)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичка НІТЗК.pdf775,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.