Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10511
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козак, Леонід Андрійович | - |
dc.contributor.author | Качан, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Остренко, Михайло Васильович | - |
dc.contributor.author | Городецький, Олександр Степанович | - |
dc.contributor.author | Kozak, Leonid | - |
dc.contributor.author | Kachan, Lesya | - |
dc.contributor.author | Ostrenko, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Gorodetskyi, Alexandr | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T10:54:36Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T10:54:36Z | - |
dc.date.issued | 2018-06-24 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Методичні вказівки для виконання практичних занять, самостійної підготовки і тестового контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр" за спеціальністю - 201 „Агрономія" / Козак Л.А., Качан Л.М., Остренко М.В., Городецький О.С. - 2018. - 33 с. | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10511 | - |
dc.description | Methodical instructions "Innovative technologies of growing fodder crops and harvesting fodder" specialty - 201 "Agronomy" are intended for students who study under the credit-transfer system, taking into account the test control of their knowledge. In accordance with the requirements, the criteria for evaluating knowledge and the principles of their calculation are presented. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні вказівки «Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів» спеціальності – 201 «Агрономія» призначені для студентів, які навчаються за кредитно-трансферною системою з урахуванням тестового контролю їх знань. Відповідно до вимог представлені критерії оцінки знань та принципи їх нарахування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | кормові культури | uk_UA |
dc.subject | fodder crops | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | innovative technologies | uk_UA |
dc.subject | заготівля кормів | uk_UA |
dc.subject | feed preparation | uk_UA |
dc.subject | багаторічні трави | uk_UA |
dc.subject | perennial herbs | uk_UA |
dc.subject | однорічні трави | uk_UA |
dc.subject | annual herbs | uk_UA |
dc.subject | кормові капустяні культури | uk_UA |
dc.subject | fodder cabbage crops | uk_UA |
dc.subject | силосні кульутри | uk_UA |
dc.subject | silage crops | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Методичні вказівки для виконання практичних занять, самостійної підготовки і тестового контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр" за спеціальністю - 201 „Агрономія" | uk_UA |
dc.title.alternative | nnovative technologies for growing fodder crops and harvesting fodder. Methodological instructions for practical training, independent preparation and test control of knowledge of students of the educational and qualification level "Master" in the specialty - 201 "Agronomy" | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 633 (37/07) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
методичка НІТЗК.pdf | 775,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.