Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10511
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorОстренко, Михайло Васильович-
dc.contributor.authorГородецький, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorKachan, Lesya-
dc.contributor.authorOstrenko, Mykhailo-
dc.contributor.authorGorodetskyi, Alexandr-
dc.date.accessioned2024-03-18T10:54:36Z-
dc.date.available2024-03-18T10:54:36Z-
dc.date.issued2018-06-24-
dc.identifier.citationІнноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Методичні вказівки для виконання практичних занять, самостійної підготовки і тестового контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр" за спеціальністю - 201 „Агрономія" / Козак Л.А., Качан Л.М., Остренко М.В., Городецький О.С. - 2018. - 33 с.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10511-
dc.descriptionMethodical instructions "Innovative technologies of growing fodder crops and harvesting fodder" specialty - 201 "Agronomy" are intended for students who study under the credit-transfer system, taking into account the test control of their knowledge. In accordance with the requirements, the criteria for evaluating knowledge and the principles of their calculation are presented.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки «Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів» спеціальності – 201 «Агрономія» призначені для студентів, які навчаються за кредитно-трансферною системою з урахуванням тестового контролю їх знань. Відповідно до вимог представлені критерії оцінки знань та принципи їх нарахування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкормові культуриuk_UA
dc.subjectfodder cropsuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectзаготівля кормівuk_UA
dc.subjectfeed preparationuk_UA
dc.subjectбагаторічні травиuk_UA
dc.subjectperennial herbsuk_UA
dc.subjectоднорічні травиuk_UA
dc.subjectannual herbsuk_UA
dc.subjectкормові капустяні культуриuk_UA
dc.subjectfodder cabbage cropsuk_UA
dc.subjectсилосні кульутриuk_UA
dc.subjectsilage cropsuk_UA
dc.titleІнноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Методичні вказівки для виконання практичних занять, самостійної підготовки і тестового контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр" за спеціальністю - 201 „Агрономія"uk_UA
dc.title.alternativennovative technologies for growing fodder crops and harvesting fodder. Methodological instructions for practical training, independent preparation and test control of knowledge of students of the educational and qualification level "Master" in the specialty - 201 "Agronomy"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc633 (37/07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка НІТЗК.pdf775,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.