Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10450
Title: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва
Other Titles: Technology of storage and processing of plant products
Authors: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevasky, Volodymyr
Keywords: зберігання, переробка, зерно, насіння, партія насіння;storage, processing, grain, seeds, batch of seeds
Issue Date: Aug-2023
Publisher: БНАУ
Citation: Робоча програма навчальної дисципліни «Технології переробки та зберігання продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти агробіотехнологічного факультету зі спеціальності 201 «Агрономія», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти / Розробник В. І. Глеваський. – Біла Церква: БНАУ, 2023. – 21 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Технології переробки та зберігання продукції рослинництва» є формування спеціалістів зі знанням, умінь і навичок щодо умов, режимів, технологій зберігання і переробки продукції рослинництва, що сприятиме збереження або підвищення її якості. За умови сезонного виробництва лише якісне збереження і переробка продукції забезпечують цілорічне харчування людині, тваринництву – корми, галузям переробної промисловості - сировину.
Description: The purpose of studying the discipline "Processing and storage technologies plant production" is the formation of specialists with knowledge, skills and abilities regarding the conditions, regimes, technologies of storage and processing of products crop production, which will contribute to the preservation or improvement of its quality. Provided seasonal production, only high-quality preservation and processing of products provide year-round nutrition for humans, livestock - fodder, industries processing industry - raw materials.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10450
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
program_technology_processing.pdf823,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.