Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10450
Назва: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва
Інші назви: Technology of storage and processing of plant products
Автори: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevasky, Volodymyr
Ключові слова: зберігання, переробка, зерно, насіння, партія насіння;storage, processing, grain, seeds, batch of seeds
Дата публікації: сер-2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Робоча програма навчальної дисципліни «Технології переробки та зберігання продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти агробіотехнологічного факультету зі спеціальності 201 «Агрономія», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти / Розробник В. І. Глеваський. – Біла Церква: БНАУ, 2023. – 21 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни «Технології переробки та зберігання продукції рослинництва» є формування спеціалістів зі знанням, умінь і навичок щодо умов, режимів, технологій зберігання і переробки продукції рослинництва, що сприятиме збереження або підвищення її якості. За умови сезонного виробництва лише якісне збереження і переробка продукції забезпечують цілорічне харчування людині, тваринництву – корми, галузям переробної промисловості - сировину.
Опис: The purpose of studying the discipline "Processing and storage technologies plant production" is the formation of specialists with knowledge, skills and abilities regarding the conditions, regimes, technologies of storage and processing of products crop production, which will contribute to the preservation or improvement of its quality. Provided seasonal production, only high-quality preservation and processing of products provide year-round nutrition for humans, livestock - fodder, industries processing industry - raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10450
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
program_technology_processing.pdf823,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.