Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10376
Title: Використання пробіотиків у птахівництві
Other Titles: Use of probiotics in poultry
Authors: Зоценко, Володимир Миколайович
Zotsenko, Volodymyr
Рубленко, Ірина Олександрівна
Rublenko, Iryna
Островський, Денис Миколайович
Ostrovsky, Denis
Гришко, Віталій Анатолійович
Grishko, Vitaliі
Тарануха, Світлана Іванівна
Taranukha, Svitlana
Чемеровська, Iрина Олегівна
Сhemerovskа, Iryna
Болібрух, Марія Олегівна
Bolibruch, Mariya
Keywords: птиця;лактобацили;пробіотики;дисбактеріоз;біфідобактерії;poultry;probiotics;dysbiosis;bifidobacteria;lactobacilli
Issue Date: 2023
Publisher: БНАУ
Citation: Використання пробіотиків у птахівництві / В.М, Зоценко, І.О. Рубленко, Д.М. Островський та ін. // Міжнародна наук.-практ. конф. « Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток ветеринарної медицини» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.17-20.
Abstract: Мікрофлора травного тракту птиці відповідає особливостям його анатомічної будови. В зобі птиці присутні лактобактерії, стрептококи і стафілококи.
Description: The microflora of the bird's digestive tract corresponds to the peculiarities of its anatomical structure. Lactobacilli, streptococci and staphylococci are present in poultry goiter.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10376
metadata.dc.identifier.udc: 636.5/035.09:614.9:615.24
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vykorystannja_probiotykiv.pdf770,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.