Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10376
Назва: Використання пробіотиків у птахівництві
Інші назви: Use of probiotics in poultry
Автори: Зоценко, Володимир Миколайович
Zotsenko, Volodymyr
Рубленко, Ірина Олександрівна
Rublenko, Iryna
Островський, Денис Миколайович
Ostrovsky, Denis
Гришко, Віталій Анатолійович
Grishko, Vitaliі
Тарануха, Світлана Іванівна
Taranukha, Svitlana
Чемеровська, Iрина Олегівна
Сhemerovskа, Iryna
Болібрух, Марія Олегівна
Bolibruch, Mariya
Ключові слова: птиця;лактобацили;пробіотики;дисбактеріоз;біфідобактерії;poultry;probiotics;dysbiosis;bifidobacteria;lactobacilli
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Використання пробіотиків у птахівництві / В.М, Зоценко, І.О. Рубленко, Д.М. Островський та ін. // Міжнародна наук.-практ. конф. « Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток ветеринарної медицини» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.17-20.
Короткий огляд (реферат): Мікрофлора травного тракту птиці відповідає особливостям його анатомічної будови. В зобі птиці присутні лактобактерії, стрептококи і стафілококи.
Опис: The microflora of the bird's digestive tract corresponds to the peculiarities of its anatomical structure. Lactobacilli, streptococci and staphylococci are present in poultry goiter.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10376
УДК: 636.5/035.09:614.9:615.24
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannja_probiotykiv.pdf770,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.