Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1005
Title: Вікові особливості активності глутатіонзалежних ферментів у сироватці крові страусів
Other Titles: Age features of activity of glutathion-dependent enzymes in blood serum of ostriches
Возрастные особенности активности глутатионзависимой ферментов в сыворотке крови страусов
Authors: Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, Vitalii
Keywords: страус;кров;глутатіон;антиоксидантні ферменти;ostrich;blood;glutathione;antioxidant enzymes;кровь;глутатион;антиоксидантные ферменты
Issue Date: 2007
Publisher: Житомирський державний аграрний університет
Abstract: У статті наведено результати активності глутатіонзалежних ферментів та вмісту відновленого глутатіону в сироватці крові страусів у різні вікові періоди. Встановлено, що з віком активність глутатіонзалежних ферментів знижується, що, певною мірою, пов’язане з виснаженням антиоксидантної системи. The article presents the results of activity of glutathion-dependent enzymes and the content of reduced glutathione in blood serum of ostriches at different ages. It has been established that the activity of glutathion-dependent enzymes decreases with age,which, to some extent, is associated with the depletion of the antioxidant system. В статье приведены результаты активности глутатионзависимой ферментов и содержания восстановленного глутатиона в сыворотке крови страусов в разные возрастные периоды.Установлено, что с возрастом активность глутатионзависимой ферментов снижается,что в определенной степени связано с истощением антиоксидантной системы.
Description: Поліщук В.М. Вікові особливості активності глутатіонзалежних ферментів у сироватці крові страусів / В.М. Поліщук // Вісник Житомирського державного агроекологічного університету, 2007. – Т. 1, № 2 (19). – С. 206 – 211.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1005
metadata.dc.identifier.udc: 636.6:612.015.1 /. 398.12
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vikovi_ osoblyv_hlutationzalezhn_ ferment_ syrovat_krov_straus_.pdf400,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.