Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1005
Назва: | Вікові особливості активності глутатіонзалежних ферментів у сироватці крові страусів |
Інші назви: | Age features of activity of glutathion-dependent enzymes in blood serum of ostriches Возрастные особенности активности глутатионзависимой ферментов в сыворотке крови страусов |
Автори: | Поліщук, Віталій Миколайович Polishchuk, Vitalii |
Ключові слова: | страус;кров;глутатіон;антиоксидантні ферменти;ostrich;blood;glutathione;antioxidant enzymes;кровь;глутатион;антиоксидантные ферменты |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Житомирський державний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати активності глутатіонзалежних ферментів та вмісту відновленого глутатіону в сироватці крові страусів у різні вікові періоди. Встановлено, що з віком активність глутатіонзалежних ферментів знижується, що, певною мірою, пов’язане з виснаженням антиоксидантної системи. The article presents the results of activity of glutathion-dependent enzymes and the content of reduced glutathione in blood serum of ostriches at different ages. It has been established that the activity of glutathion-dependent enzymes decreases with age,which, to some extent, is associated with the depletion of the antioxidant system. В статье приведены результаты активности глутатионзависимой ферментов и содержания восстановленного глутатиона в сыворотке крови страусов в разные возрастные периоды.Установлено, что с возрастом активность глутатионзависимой ферментов снижается,что в определенной степени связано с истощением антиоксидантной системы. |
Опис: | Поліщук В.М. Вікові особливості активності глутатіонзалежних ферментів у сироватці крові страусів / В.М. Поліщук // Вісник Житомирського державного агроекологічного університету, 2007. – Т. 1, № 2 (19). – С. 206 – 211. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1005 |
УДК: | 636.6:612.015.1 /. 398.12 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vikovi_ osoblyv_hlutationzalezhn_ ferment_ syrovat_krov_straus_.pdf | 400,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.