Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016-02
Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Чернюшок, O. A.
;
Chernyushok, O.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
2016
Optimization of meat carcasses cooling
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Чернишок, О.
;
Chernyushok, O.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
2018
Investigation of thermal and technological characteristics of new meat pastes production
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Чернюшок, О. А.
;
Chernyushok, O.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
;
Москалюк, О.
;
Moskalyuk, O.
;
Журило, С.
;
Zhurilo, S.
2017
Компоненти теплообміну під час вільноконвективного охолодження моделі напівтуші
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Чернюшок, О. А.
;
Chernyushok, O.
Перегляд
Автор
4
Kepko, Oleg
3
Fedorov, Volodymyr
3
Федоров, Володимир Гаврилович
2
Чернюшок, О. А.
1
Moskalyuk, O.
1
Zhurilo, S.
1
Журило, С.
1
Москалюк, О.
1
Чернишок, О.
1
Чернюшок, O. A.
.
далі >
Тема
2
cooling
2
охолодження
1
beef
1
freezing
1
health-preventive nutrition
1
heat flux density
1
heat transfer coefficient
1
impact of parameters
1
intensity
1
meat carcass cooling
.
далі >
за датою випуску
2
2016
1
2017
1
2018
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
4
Стаття