Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 22.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Безпечність та якість продуктів тваринного походженняГвяздовський, Роман Миколайович; Gviazdovskyy, Roman; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Утеченко, Микола Валентинович; Utechenko, Mykola
2020Аналізування безпечності та якості продуктів тваринного походженняГвяздовський, Роман Миколайович; Gviazdovskyy, Roman; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Утеченко, Микола Валентинович; Utechenko, Mykola
2020Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та перевагиПокидько, Аліна Михайлівна; Pokydko, Alina; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породиРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2020Біологічний вплив препарату «ферамін» на гемопоез та продуктивність молодняку свиней при їх вирощуванні в умовах промислових технологійМалина, Василь Вікторович; Malyna, Vasily; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2020Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменівУманець, Юлія Олегівна; Umanets, Yuliia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2020Залежність між способом утримання, доїнням корів та вмістом соматичних клітин у молоціCубботіна, Ольга Андріївна; Subbotina, olga; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2020Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка»Шевченко, Євгеній Григорович; Shevchenko, Yevgenii; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2020Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркетуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Лабораторний контроль окремих забруднюючих речовин у м’ясіВойденко, Жанна Ігорівна; Voidenko, Zhanna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana