Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-04Features of introduction of the HACCP system on enterprises of UkraineПриліпко, Тетяна Миколаївна; Tatiana, Prilipko; Букалова, Наталія Володимирівна; Nataliіa, Bukalova; Лясота, Василь Петрович; Lyasotа, Vasily
2021Оцінювання показників природної резистентності, безпечності та якості продуктів забою за саркоптозу свинейЛебединський, Євгеній Володимирович; Lebedynskyi, Evgenii; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2021Оцінка продуктивності курей-несучок, якості та безпечності продукції за техногенного навантаженняБадзюк, Катерина Дмитрівна; Badzyuk, kateryna; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2021Безпека та якість молоко-сировини за різних виробників Вінницької областіСікорська, О.А.; Sikorska, O.; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2023Контроль безпечності та якості м’яса курчат-бройлерів за їх виробництваБогатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily