Skip navigation
DSpace logo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
    • Тип матеріалу
  • Мова
    • українська
    • English
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис

Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ

DSpace logo

  1. Репозитарій Білоцерківського НАУ
  2. Факультети Університету
  3. БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва : [295] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Навчальні видання [4]

Наукові публікації [268]

Інші публікації [23]

Перегляд

Автор
  • 3 Spivak, Mykola
  • 3 Yeres'ko, Heorgiy
  • 3 Гребельник, Оксана Петровна
  • 3 Гуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич
  • 3 Даниленко, Світлана Григорівна
  • 3 Пухляк, Анастасія Григорівна
  • 3 Седень, Ірина Анатоліївна
  • 3 Семенович, Володимир Костянтинович
  • 3 Співак, Микола Якович
  • 3 Шостак, Людмила Вікторівна
  • . < попередня далі >
Тема
  • 22 антиоксиданти
  • 19 milk fat
  • 19 молочний жир
  • 19 поживне середовище
  • 16 antioxidants
  • 16 dispersion
  • 16 emulsion
  • 15 nutrient medium
  • 14 technological stability
  • 14 емульсія
  • . далі >
за датою випуску
  • 141 2020 - 2025
  • 116 2010 - 2019
  • 38 2003 - 2009
Has File(s)
  • 295 true
Тип матеріалу
  • 139 Стаття
  • 130 Тези доповідей, Матеріали конфере...
  • 19 Патент
  • 3 Методичні рекомендації
  • 2 Автореферат
  • 1 Дисертація
  • 1 Книга

Copyright © 2017-2021  Білоцерківський НАУ - Зворотний зв’язок