Skip navigation
DSpace logo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
    • Тип матеріалу
  • Мова
    • українська
    • English
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис

Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ

DSpace logo

  1. Репозитарій Білоцерківського НАУ
  2. Факультети Університету
  3. БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва : [295] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Навчальні видання [4]

Наукові публікації [268]

Інші публікації [23]

Перегляд

Автор
  • 4 Andreus, Svitlana
  • 4 Dyman, Tetyana
  • 4 Kimachinskiy, Serhiy
  • 4 Mashkin, Yurii
  • 4 Андреус, Світлана Миколаївна
  • 4 Кімачинський, Сергій Іванович
  • 3 Danylenko, Svitlana
  • 3 Pukhliak, Anastasiya
  • 3 Seden, Iryna
  • 3 Semenovych, Volodymyr
  • . < попередня далі >
Тема
  • 22 антиоксиданти
  • 19 milk fat
  • 19 молочний жир
  • 19 поживне середовище
  • 16 antioxidants
  • 16 dispersion
  • 16 emulsion
  • 15 nutrient medium
  • 14 technological stability
  • 14 емульсія
  • . далі >
за датою випуску
  • 141 2020 - 2025
  • 116 2010 - 2019
  • 38 2003 - 2009
Has File(s)
  • 295 true
Тип матеріалу
  • 139 Стаття
  • 130 Тези доповідей, Матеріали конфере...
  • 19 Патент
  • 3 Методичні рекомендації
  • 2 Автореферат
  • 1 Дисертація
  • 1 Книга

Copyright © 2017-2021  Білоцерківський НАУ - Зворотний зв’язок