Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-9 зі 9.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Забійні та м’ясні якості гусенят за різного рівня германію в комбікормахСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Льотка, Галина Іванівна; Lotka, Halyna
2018Biological role of selenium in the organism of animals and humansSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Petryshak, Roman; Петришак, Роман Анатолійович; Pivtorak, Yaroslav; Півторак, Ярослав Іванович; Kovalskyi, Yurii; Ковальський, Юрій Володимирович; Naumyuk, Oleksandr; Наумюк, Олександр Степанович; Petryshak, Olha; Петришак, Ольга Йосипівна; Semchuk, Iryna; Семчук, Ірина Анатолійовна; Mateusz, Vitalii; Матеуш, Віталій Леонідович; Shcherbatyy, Andrii; Щербатий, Андрій Романович; Semeniv, Bogdan; Семенів, Богдан Степанович
2018Кейс-стаді – як форма інтерактивного навчання у професійній освітіСоболєва, Світлана Василівна; Sobolievа, Svetlana; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2018Механізми всмоктування та метаболізму неорганічних і органічних форм селену в організмі птиціСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Пацеля, Олег Андрійович; Patselia, Oleh
2018Розвиток травної системи у курчат-бройлерів, за різного рівня селену в комбікормахСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Гутий, Богдан Володимирович; Gutyj, Bogdan; Петришак, Роман Анатолійович; Petrishak, Roman; Голодюк, Ігор Петрович; Golodyuk, Igor; Наумюк, Олександр Сергійович; Naumyuk, Olexsandr; Петришак, Ольга Йосипівна; Petrishak, Olga
2018Методичні вказівки для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції аквакультури»Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2018Features of histolism and hystogenesis in the vital temperature range in the organism of honey bee (Apis mellifera L.) in the postembrional periodKovalskyi, Yuriy; Ковальський, Юрій Володимирович; Gucol, Anatoly; Гуцол, Анатолій Васильович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Kovalska, Lidiya; Ковальська, Лідія Миколаївна; Mironovych, Anna; Миронович, Ганна Миколаївна