Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктахХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Показники якості та товарознавча оцінка масла солодковершкового безлактозного "Селянського"Джміль, Олег Володимирович; Dzhmil, Oleg; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Оцінка якості пельменів вд різного виробникаКозак, Сергій Сергійович; Kozak, Sergii; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробівМушенко, Владислав Олександрович; Mushenko, Vladyslav; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2023Порівняльна оцінка якості молока, одержаного в умовах особистих господарств населення та сільськогосподарських підприємствХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Старосвєт, Марина Ігорівна; Starosviet, Maryna
2022Аналіз змін показників якості молока за маститу корівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2023Вплив санітарного стану ставка та рH води на ступінь аргульозної інвазії коропівДжміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Антіпов, Анатолій Анатолійович; Antipov, Anatoliy