Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2022
Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
6
Narizhniy, Serhiy
6
Мінорова, Антоніна Володимирівна
6
Рудакова, Тетяна Василівна
2
Krushelnytska, Natalia
2
Moiseeva, Liudmyla
2
Крушельницька, Наталя Леонідівна
2
Моісеєва, Людмила Олексіївна
1
Romanchuk, Irina
1
Vezhlivtseva, Svitlana
1
Вежлівцева, Світлана Петрівна
.
далі >
Тема
6
inulin
4
low-calorie ice cream
4
rice flour
4
whey protein concentrate
4
концентрат сироваткових білків
4
низькокалорійне морозиво
4
рисове борошно
3
functional foods
3
functional ingredients
3
whey
.
далі >
за датою випуску
3
2019
2
2022
1
2023
Has File(s)
6
true
Тип матеріалу
4
Тези доповідей, Матеріали конфере...
2
Стаття