Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми quality
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 8 до 27 із 100
< назад
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогам
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2022
Аналіз змін показників якості молока за маститу корів
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2023
Аналіз нормативно-правового забезпечення випробувань харчової продукції та біологічного матеріалу
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
2020
Аналіз системи управління якістю на матеріалах ТОВ "Конті Плюс"
Балас, Юрій Миколайович
;
Balas, Yuriy
2022
Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»
Палієнко, Тетяна Іванівна
;
Palienko, Tetіana
2020
Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області
Варченко, Марія Миколаївна
;
Varchenko, Mariia
2020
Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області
Фрашко, Владислав Валерійович
;
Frashko, Vladyslav
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області
Гапич, Ірина Володимирівна
;
Hapych, Iryna
2020
Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області
Вовченко, Тетяна Вікторівна
;
Vovchenko, Tetyana
2020
Аналізування безпечності та якості продуктів тваринного походження
Гвяздовський, Роман Миколайович
;
Gviazdovskyy, Roman
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2021
Безпека та якість молоко-сировини за різних виробників Вінницької області
Сікорська, О.А.
;
Sikorska, O.
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
2020
Безпека та якість риби прісноводної різних виробників Миколаївської області
Атанова, Наталія Михайлівна
;
Atanova, Natali
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
2020
Безпека та якість сиру кисломолочного різних виробників Київської області
Викиданець, Оксана Олексіївна
;
Vykydanets, Oksana
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
2022
Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікації
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Ткачук, Світлана Алімівна
;
Tkachuk, Svetlana
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
;
Гіптенко, С.І.
;
Giptenko, S.
2023
Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетах
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Ткачук, Світлана Алімівна
;
Tkachuk, Svetlana
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
;
Вакула, Богдан Володимирович
;
Vakula, Bogdan
2020
Безпечність та якість продуктів тваринного походження
Гвяздовський, Роман Миколайович
;
Gviazdovskyy, Roman
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2015
Безпечність та якість хлібобулочних виробів підприємств хлібопекарської галузі Київського регіону
Гнєдіч, Валентина Іванівна
;
Hnyedich, Valentyna
2021
Безпечністі та якісті продуктів забою свиней за ехінококозного ураження
Завірюха, Олексій Олексійович
;
Zaviriukha, Oleksii
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2023
Біологічні небезпечні чинники у молоці та молочних продуктах: аналіз і оцінювання ризиків
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2011
Ветеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів за показниками якості та безпечності у ТОВ «Візит» м. Узин Київської області
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Марченко, М.В.
;
Marchenko, М.