Перегляд зібрання за групою - Теми enzyme preparations

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet EnzymesBilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна
2015Основи технології комбікормового виробництваДяченко, Леонід Сидорович; Dyachenko, Leonid; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Сивик, Тетяна Леонідівна; Syvyk, Tetyana
2017Перспективи застосування пробіотичних та ферментних препаратів у свинарствіМалина, Василь Вікторович; Malyna, Vasily; Бондаренко, Леся Вікторівна; Bondarenko, Lesia; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі; Балацький, Юрій Олександрович; Balytskyi, Yuri; Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo; Болоховський, Владислав Вікторович; Bolkhovskyi, Vladyslav; Болоховська, Валентина Антонівна; Bolkhovskia, Valentyna
2014Сучасні ферментні препарати у годівлі тварин та птиціБабій, Ольга Олександрівна; Babii, Olha; Підборська, Раїса Володимирівна; Pidborska, Raisa