Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми enzyme preparations
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes | Bilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна |
2015 | Основи технології комбікормового виробництва | Дяченко, Леонід Сидорович; Dyachenko, Leonid; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Сивик, Тетяна Леонідівна; Syvyk, Tetyana |
2017 | Перспективи застосування пробіотичних та ферментних препаратів у свинарстві | Малина, Василь Вікторович; Malyna, Vasily; Бондаренко, Леся Вікторівна; Bondarenko, Lesia; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі; Балацький, Юрій Олександрович; Balytskyi, Yuri; Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo; Болоховський, Владислав Вікторович; Bolkhovskyi, Vladyslav; Болоховська, Валентина Антонівна; Bolkhovskia, Valentyna |
2014 | Сучасні ферментні препарати у годівлі тварин та птиці | Бабій, Ольга Олександрівна; Babii, Olha; Підборська, Раїса Володимирівна; Pidborska, Raisa |