Перегляд зібрання за групою - Автори Савчук, Г.В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 2 із 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць та яйцепродуктівБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Яценко, Іван Володимирович; Yatsenko, Ivan; Мельник, Андрій Юрійович; Melnyk, Andriy; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Фотіна, Т.І.; Fotina, T.; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Дудус, Тетяна Василівна; Dudus, Tatiana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Сахнюк, Наталія Іванівна; Sakhniuk, Nataliya; Савчук, Г.В.; Savchuk, G.; Курята, Н.В.; Kuriata, N.; Ткачук, Н.А.; Tkachuk, N.; Давнюк, Л.І.; Davniuk, L.; Кіт, А.А.; Kit, A.
2022Гігієна і експертизи м’яса свійської птиці за виробництва та обігуБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Фотіна, Т.І.; Fotina, T.; Фотіна, Т.М.; Fotina, T.; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Яценко, Іван Володимирович; Yatsenko, Ivan; Ткаченко, С.А.; Tkachenko, S.; Дудус, Тетяна Василівна; Dudus, Tatiana; Савчук, Г.В.; Savchuk, G.