Перегляд зібрання за групою - Автори Білий, Вадим Юрійович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet EnzymesBilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна
2021Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використанняБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2022Вплив карбонату калію і лимонної кислоти на показники якості вермішелі як складової меню готельно-ресторанних комплексів КиївщиниБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriya
2023Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозиваНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2022Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзиБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2024Спосіб екстракції сичужних ензимівБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriia; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii
2023Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовимиНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2022Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складомРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor