Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Browsing by Author Качан, Анатолій Дмитрович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 15 of 15
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2019
The influence of different doses of lithium additive in mixed feed on the balance of nitrogen in organism of goslings
Sobolev, Alexander
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Gutyj, Bogdan
;
Гутий, Богдан Володимирович
;
Sobolievа, Svitlana
;
Соболєва, Світлана Василівна
;
Fesenko, Vasily
;
Фесенко, Василь Федорович
;
Bilkevych, Vita
;
Бількевич, Віта Володимирівна
;
Babenko, Olena
;
Бабенко, Олена Іванівна
;
Klopenko, Natalia
;
Клопенко, Наталія Ігорівна
;
Kachan, Anatolіі
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kosior, Lesya
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Vered, Peter
;
Веред, Петро Іванович
;
Shulko, Olga
;
Шулько, Ольга Павлівна
;
Onyshchenko, Liubov
;
Онищенко, Любов Степанівна
;
Slobodeniuk, Oksana
;
Слободенюк, Оксана Іванівна
2023
Біологічна цінність білків пастеризованого молока кіз Зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2023
Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2019
Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молока
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Галай, Оксана Юріївна
;
Galay, Oksana
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
2022
Вплив способів охолодження м’яса на показник рН
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
2020
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Слюсаренко, Алла Олександрівна
;
Sliusarenko, Alla
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
;
Чернюк, Сергій Васильович
;
Chernyuk, Sergii
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
2002
Ефективність використання різних селеновмісних сполук в годівлі гусенят, що вирощуються на м’ясо
Соболєв, Олександр Іванович
;
Sobolev, Alexander
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
2018
Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи
Фесенко, Василь Федорович
;
Fesenko, Vasily
;
Кузьменко, Петро Іванович
;
Kuzmenko, Peter
;
Каркач, Петро Михайлович
;
Karkach, Peter
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Sobolev, Alexander
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Mashkin, Yurii
;
Бількевич, Віта Володимирівна
;
Bilkevych, Vita
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Гришко, Віталій Анатолійович
;
Grishko, Vitaliі
2020
Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2019
Показник рН м’яса залежно від способів охолодження
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
2019
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolyu
2004
Свинарство та технологія виробництва свинини
Фесенко, Василь Федорович
;
Fesenko, Vasily
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Кузьменко, Петро Іванович
;
Kuzmenko, Peter
;
Бесулін, Віктор Іванович
;
Besulin, Viktor
2000
Спосіб застосування гомогенату тимуса для індичок
Бесулін, Віктор Іванович
;
Besulin, Viktor
;
Нікітенко, Анатолій Мефодійович
;
Nikitenko, Anatolii
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolii
;
Резуненко, Володимир Ілліч
;
Resunenko, Volodymyr
;
Кашуба, Василь Іванович
;
Kashuba, Vasyl
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Sobolev, Alexander
;
Булей, Наталія Володимирівна
;
Bulei, Natalia
;
Журбенко, Василь Андрійович
;
Zhurbenko, Vasyl
;
Шарандак, Василь Іванович
;
Sharandak, Vasyl
;
Сокольський, Віктор Пантелеймонович
;
Sokolskyi, Viktor
2012
Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy