Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1546
Назва: Свинарство та технологія виробництва свинини
Інші назви: Pig production and pork production technology
Автори: Фесенко, Василь Федорович
Fesenko, Vasily
Качан, Анатолій Дмитрович
Kachan, Anatolіі
Кузьменко, Петро Іванович
Kuzmenko, Peter
Бесулін, Віктор Іванович
Besulin, Viktor
Ключові слова: технологія виробництва свинини;ритм виробництва;свиноматки;молодняк на дорощуванні та відгодівлі;pork production technology;rhythm of production;sows;young animals on picking and fattening;технология производства свинины;ритм производства;молодняк на доращивании и откорме
Дата публікації: 2004
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Свинарство та технологія виробництва свинини: метод. вказівки для забезпечення самост. роб. студентів з модуля « Технологія виробництва свинини на промисловій основі» / Укл.: В.Ф.Фесенко. А.Д.Качан, П.І.Кузьменко, В.І.Бесулін .- Біла Церква: БНАУ, 2004 .- 15 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках представлені розрахунки основних технологічних параметрів роботи свинарського комплексу із закінченим оборотом стада. Вони включають тривалість часу утримання і відгодівлі молодняку, розрахунок основних технологічних параметрів комплексу за проектним завданням. В методических указаниях представлены расчеты основных технологических параметров работы свиноводческого комплекса с законченным оборотом стада. Они включают продолжительность времени содержания и откорма молодняка, расчет основных технологических параметров комплекса по проектному заданию
Опис: In the methodical instructions are presented calculations of the main technological parameters of the work of the pig complex with the complete turnover of the herd. These include the length of time of retention and fattening of young animals, calculation of the main technological parameters of the complex for the project task.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1546
УДК: 636.4.033(07)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Svynarstvo_ta_tekhnol.pdf432,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.