Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми meat quality
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | The influence of selenium additives in compound feed on the chemical composition, energy and biological value of ducklings meat | Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Sliusarenko, Sergii; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Petryszak, Roman; Петришак, Роман Анатолійович; Golodiuk, Ihor; Голодюк, Ігор Петрович; Naumjuk, Oleksandr; Наумюк, Олександр Сергійович; Petryszak, Olga; Петришак, Ольга Йосипівна; Kuliaba, Orest; Куляба, Орест Васильович |
2024-12 | Аналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та шляхи її удосконалення у ПП «Авісгіс» Київської області | П’ятниця, Олександр Юрійович; Piatnytsia, Oleksandr |
2024-12 | Аналіз технології виробництва і переробки м’яса перепелів та шляхи її удосконалення у ТОВ «Квейл» Київської області | Мойсеєнко, Катерина Василівна; Moiseienko, Kateryna |
2024-12 | Аналіз і удосконалення технології виробництва та переробка м’яса індичат-бройлерів у ФГ «Промінь» Вінницької області | Губенко, Олександр Сергійович; Gubenko, Oleksandr |
2006 | Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса | Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander |
2004 | Вплив добавок селену в комбікорми на якість м’яса каченят | Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander |
2024 | Вплив пребіотика Актиген на якісні показники м’яса індиків-бройлерів | Конопелько, А.В.; Konopelko, A.; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily |