Перегляд зібрання за групою - Теми meat quality

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021The influence of selenium additives in compound feed on the chemical composition, energy and biological value of ducklings meatSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Sliusarenko, Sergii; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Petryszak, Roman; Петришак, Роман Анатолійович; Golodiuk, Ihor; Голодюк, Ігор Петрович; Naumjuk, Oleksandr; Наумюк, Олександр Сергійович; Petryszak, Olga; Петришак, Ольга Йосипівна; Kuliaba, Orest; Куляба, Орест Васильович
2024-12Аналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та шляхи її удосконалення у ПП «Авісгіс» Київської областіП’ятниця, Олександр Юрійович; Piatnytsia, Oleksandr
2024-12Аналіз технології виробництва і переробки м’яса перепелів та шляхи її удосконалення у ТОВ «Квейл» Київської областіМойсеєнко, Катерина Василівна; Moiseienko, Kateryna
2024-12Аналіз і удосконалення технології виробництва та переробка м’яса індичат-бройлерів у ФГ «Промінь» Вінницької областіГубенко, Олександр Сергійович; Gubenko, Oleksandr
2006Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’ясаСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2004Вплив добавок селену в комбікорми на якість м’яса каченятСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2024Вплив пребіотика Актиген на якісні показники м’яса індиків-бройлерівКонопелько, А.В.; Konopelko, A.; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily