Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми foodstuff
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Безпека та якість молоко-сировини за різних виробників Вінницької області | Сікорська, О.А.; Sikorska, O.; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily |
2020 | Безпека та якість сиру кисломолочного різних виробників Київської області | Викиданець, Оксана Олексіївна; Vykydanets, Oksana; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily |
2021 | Оцінка продуктивності курей-несучок, якості та безпечності продукції за техногенного навантаження | Бадзюк, Катерина Дмитрівна; Badzyuk, kateryna; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily |
2021 | Оцінювання показників природної резистентності, безпечності та якості продуктів забою за саркоптозу свиней | Лебединський, Євгеній Володимирович; Lebedynskyi, Evgenii; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily |
2005 | Харчування людини | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tetyana; Барановський, Михайло Миколайович; Baranovski, Mykhailo; Ківа, Михайло Самійлович; Kiva, Mykhailo; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Домбровська, Юлія Олександрівна; Dombrovska, Yulia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2013 | Ідентифікація генетично модифікованої кукурудзи лінії MON 810 у продовольчій сировині та харчових продуктах методом ПЛР-РЧ | Облап, Руслан Васильович; Oblap, Ruslan; Новак, Наталія Борисівна; Novak, Natalia; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana |