Перегляд зібрання за групою - Теми foodstuff

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Безпека та якість молоко-сировини за різних виробників Вінницької областіСікорська, О.А.; Sikorska, O.; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2020Безпека та якість сиру кисломолочного різних виробників Київської областіВикиданець, Оксана Олексіївна; Vykydanets, Oksana; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2021Оцінка продуктивності курей-несучок, якості та безпечності продукції за техногенного навантаженняБадзюк, Катерина Дмитрівна; Badzyuk, kateryna; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2021Оцінювання показників природної резистентності, безпечності та якості продуктів забою за саркоптозу свинейЛебединський, Євгеній Володимирович; Lebedynskyi, Evgenii; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2005Харчування людиниДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tetyana; Барановський, Михайло Миколайович; Baranovski, Mykhailo; Ківа, Михайло Самійлович; Kiva, Mykhailo; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Домбровська, Юлія Олександрівна; Dombrovska, Yulia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2013Ідентифікація генетично модифікованої кукурудзи лінії MON 810 у продовольчій сировині та харчових продуктах методом ПЛР-РЧОблап, Руслан Васильович; Oblap, Ruslan; Новак, Наталія Борисівна; Novak, Natalia; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana