Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми амінокислотний склад
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019-03-06 | Efficiency of using the animal protein complex in the technology of cooked sausage | Peshuk, Ludmila; Gorbach, Alexander; Galenko, Oleg; Vovk, Larissa; Пешук, Людмила Василівна; Горбач, Олександр Ярославович; Галенко, Олег Олександрович; Вовк, Лариса Анатоліївна |
2020 | Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішей | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023 | Вплив згодовування різних сполук купруму на амінокислотний склад м’яса кролів | Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana; Титарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna |
2022 | Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини | Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia |
2019 | Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока корів чистопородних порід та їх помісей | Борщ, Олекснадр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmila; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna |
2021 | Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання | Мігель, Єлизавета Ігорівна; Mihel, Yelyzaveta; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |