Перегляд зібрання за групою - Теми амінокислотний склад

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-03-06Efficiency of using the animal protein complex in the technology of cooked sausagePeshuk, Ludmila; Gorbach, Alexander; Galenko, Oleg; Vovk, Larissa; Пешук, Людмила Василівна; Горбач, Олександр Ярославович; Галенко, Олег Олександрович; Вовк, Лариса Анатоліївна
2020Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішейРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив згодовування різних сполук купруму на амінокислотний склад м’яса кролівКузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana; Титарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna
2022Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировиниЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia
2019Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока корів чистопородних порід та їх помісейБорщ, Олекснадр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmila; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna
2021Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберіганняМігель, Єлизавета Ігорівна; Mihel, Yelyzaveta; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy