Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9987
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаксимець, Вадим Володимирович-
dc.contributor.authorMaksimets, Vadim-
dc.date.accessioned2024-02-13T17:31:30Z-
dc.date.available2024-02-13T17:31:30Z-
dc.date.issued2022-05-
dc.identifier.citationМаксимець В.В. Забезпечення інноваційної діяльності підприємств пивоварної галузі. Молодь – аграрній науці виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 19 травня 2022). Наук. кер.: А.О. Шевченко. С.68 -70.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9987-
dc.descriptionThe paper examines the theoretical aspects and practical directions of ensuring the innovative development of enterprises in the brewing industry and its infrastructure, and substantiates the main directions of implementing innovative measures to increase the efficiency of domestic brewing.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджено теоретичні аспекти та практичні напрямки забезпечення інноваційного розвитку підприємств пивоварної галузі та її інфраструктури,обґрунтовано основні напрямки впровадження інноваційних заходів для підвищення ефективності вітчизняного пивоваріння.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectінноваційний розвиток,підприємства пивоварної галузі,конкуренто-спроможність підприємств, економічна ефективність.uk_UA
dc.subjectinnovative development, enterprises of the brewing industry, competitiveness of enterprises, economic efficiencyuk_UA
dc.titleЗабезпечення інноваційної діяльності підприємств пивоварної галузіuk_UA
dc.title.alternativeEnsuring innovative activity of enterprises in the brewing industryuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc330.341uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.