Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9986
Назва: | Формування стратегій підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства |
Інші назви: | Formation of strategies for increasing the competitiveness of the company's products |
Автори: | Саєнко, Вікторія Едуардівна Sayenko, Victoria |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, асортимент морозива, стратегія, форму-вання, ринкова ніша;competitiveness, assortment of ice cream, strategy, formation, market niche |
Дата публікації: | тра-2022 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Формування стратегій підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства. Молодь – аграрній науці виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково- практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 19 травня 2022). Наук. кер.: А.О. Шевченко. С.91-93. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено сутність поняття конкурентоспроможності продукції, зроблено аналіз основних конкурентних переваг досліджуваного підприємства та визначено стратегії підвищення конкурентоспроможності продукції. |
Опис: | The work examines the essence of the concept of product competitiveness, analyzes the main competitive advantages of the enterprise under study, and defines strategies for increasing product competitiveness |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9986 |
УДК: | 339.96 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 133,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.