Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9865
Назва: Зміна господарських показників якості зерна пшениці озимої м’якої залежно від попередника в умовах центрального Лісостепу України
Інші назви: Changes in economic indicators of the quality of winter soft wheat grain depending on the predecessor in the conditions of the central forest-steppe of Ukraine
Автори: Панченко, Тарас Валентинович
Panchenko, Taras
Горновська, Світлана Володимирівна
Hornovska, Svitlana
Самойлик, Майя Олександрівна
Samoilyk, Maiia
Ключові слова: пшениця озима м’яка, попередник, натура зерна, маса 1000 зерен, скловидність;soft winter wheat, precursor, nature of grain, weight of 1000 grains, glassiness
Дата публікації: 23-лис-2023
Видавництво: Уманський національний університет садівництва
Бібліографічний опис: Панченко Т.В., Горновська С.В., Самойлик М.О. Зміна господарських показників якості зерна пшениці озимої м’якої залежно від попередника в умовах центрального Лісостепу України. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання агротехнологій» присвяченій 100-річчю професора І. М. Карасюка (м. Умань, 23 листопада 2023 р.) / Умань : Уманського НУС, 2023. С. 31-33.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження впливу попередників на господарські показники якості насіння пшениці озимої м’якої. Порівняно такі показники: натура зерна г/л, маса 1000 зерен, склоподібність. Кращими попередниками які позитивно вплинули на господарські показники якості були горох, ріпак озимий, гірчиця біла.
Опис: The study of the influence of predecessors on the economic indicators of the quality of winter soft wheat seeds was carried out. The following indicators were compared: nature of grain g/l, weight of 1000 grains, vitreousness. Peas, winter rapeseed, and white mustard were the best predecessors that had a positive effect on economic indicators of quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9865
УДК: 633.111"324":006.83:631.582(477.4)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панченко.pdf2,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.