Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПокотило, Ігор Анатолійович-
dc.contributor.authorPokotylo, Ihor-
dc.date.accessioned2024-02-07T15:51:52Z-
dc.date.available2024-02-07T15:51:52Z-
dc.date.issued2014-05-14-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9752-
dc.descriptionПокотило І. А. Формування елементів структури урожайності та її величини залежно від способів сівби, норм висіву і сортів в умовах центрального Лісостепу України. Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів та докторантів, м. Біла Церква, 14 травня 2009 р. Біла Церква, 2009. С. 34uk_UA
dc.description.abstractВ сучасних умовах, коли Україна переходить на шлях ринкової економіки, виникло питання про пріоритетний розвиток деяких галузей народного господарства, які зв’язані з переробкою ефіроолійних культур. Однією з найважливіших ефіроолійних культур є коріандр. Це найбільш дешеве джерело сировини багатоцільового призначення в парфумерно-косметичній, харчовій, хіміко-фармацевтичній, лакофарбовій, поліграфічній, текстильній промисловостях і таких як миловаріння, прокат металів, шкіргалантерея та ін. In modern conditions, when Ukraine is transitioning to a market economy, a question has arisen about the priority development of some branches of the national economy, which are related to the processing of essential oil crops. One of the most important essential oil crops is coriander. It is the cheapest source of multipurpose raw materials in the perfumery-cosmetic, food, chemical-pharmaceutical, paint, printing, textile industries and such as soap making, metal rolling, leather goods, etc.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectелементи структури урожайності; elements of the productivity structureuk_UA
dc.subjectспосіб сівби; sowing methoduk_UA
dc.subjectнорма висіву; sowing rateuk_UA
dc.subjectсорт; varietyuk_UA
dc.subjectкоріандр; corianderuk_UA
dc.titleФормування елементів структури урожайності та її величини залежно від способів сівби, норм висіву і сортів в умовах центрального Лісостепу України.uk_UA
dc.title.alternativeThe formation of the elements of the yield structure and its value depending on the methods of sowing, sowing rates and varieties in the conditions of the central forest-steppe of Ukraine.uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc635.75:631.559/.526.32/.53.04/.048(477.41)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formuvannia_elementiv.pdf279,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.