Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9620
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯременко, Владислав Олександрович-
dc.contributor.authorYaremenko, Vladyslav-
dc.date.accessioned2024-02-06T08:40:55Z-
dc.date.available2024-02-06T08:40:55Z-
dc.date.issued2023-11-20-
dc.identifier.citationЯременко В.О. Конкурентноспроможність підприємств в ринкових умовах та шляхи їх підвищення (ЗА МАТЕРІАЛАМИ ТОВ «KERNEL-TREYD»): Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; Наук. кер.: Т.В.Понедільчук,к.е.н., доцент– Біла Церква., 2023. – 98 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9620-
dc.descriptionThe master's qualification work is dedicated to the exploration of the competitiveness indicator system, its essence, and types; development of proposals to enhance the competitiveness management mechanism; identification of key ways to improve the competitiveness of enterprises. In the initial stage of the new technological paradigm, research focused on the development of innovative activities in key sectors, including agriculture – a strategic sector of Ukraine's economy, becomes highly relevant. Therefore, the goal of this work is to improve the ways of ensuring the competitiveness of agro-industrial enterprises based on the study of existing research. The object of this research is the innovative system that ensures the competitiveness of the company "Kernel-Treyd." The subject of analysis is the set of theoretical, methodological, and practical approaches to ensuring the competitiveness of the enterprise and managing its innovation-investment potential.uk_UA
dc.description.abstractМагістерську кваліфікаційну роботу присвячено: дослідженню системи показників конкурентоспроможності, їх сутності та видів; напрацюванню пропозицій удосконалення механізму управління конкурентоспроможності; визначенню основних шляхів підвищення конкурентоспроможності підприємств. У початковому етапі нового технологічного укладу високоактуальними стають дослідження, спрямовані на розвиток інноваційної діяльності підприємств ключових галузей, зокрема сільського господарства – стратегічної галузі економіки України. Отже, мета даної роботи полягає в удосконаленні шляхів забезпечення конкурентоспроможності агропромислових підприємств на основі вивчення існуючих досліджень. Об’єктом даного дослідження є інноваційна система, яка забезпечує конкурентоспроможність компанії ТОВ «Kernel-Treyd». Предметом аналізу є сукупність теоретичних, методологічних та практичних підходів до забезпечення конкурентоспроможності підприємства та управління його інноваційно-інвестиційним потенціалом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність, інновації, інвестиції, стратегії, агропромисловість, конкуренти.uk_UA
dc.subjectcompetitiveness, innovations, investments, strategies, agro-industry, competitors.uk_UA
dc.titleКонкурентноспроможність підприємств в ринкових умовах та шляхи їх підвищення (ЗА МАТЕРІАЛАМИ ТОВ «KERNEL-TREYD»)uk_UA
dc.title.alternativeCompetitiveness of enterprises in market conditions and ways to increase them (BASED ON THE MATERIALS OF "KERNEL-TREYD" LLC)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konkurentnospromoznist pidpruemstva.pdf798,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.