Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9222
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorPirova, Liudmyla-
dc.contributor.authorТитарьова, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorTytariova, Olena-
dc.contributor.authorЛастовська, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorLastovska, Iryna-
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.contributor.authorКосіор, Леся Тарасівна-
dc.contributor.authorKosior, Lesia-
dc.date.accessioned2023-12-12T13:20:42Z-
dc.date.available2023-12-12T13:20:42Z-
dc.date.issued2023-06-28-
dc.identifier.citationПірова Л.В. Спосіб підвищення молочної продуктивності кіз: патент на корисну модель № 153376 МПК (2006) / Л. В. Пірова, О. М. Титарьова, І. О. Ластовська, О. А. Кузьменко , Л. Т. Косіор . - заявл. 14.04.2022; опубл. 28.06.2023, Бюл. № 26 .- 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9222-
dc.descriptionThe method of increasing the milk productivity of goats consists in feeding them with a ration and is distinguished by the fact that Levucell SC 10 Titan is added to the compound feed with a mass fraction of 0.4 g/goat/day.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб підвищення молочної продуктивності кіз полягає у годівлі їх раціоном і відрізняється тим, що до комбікорму додають Levucell SC 10 Титан з масовою часткою 0,4 г/козу/добу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкозиuk_UA
dc.subjectgoatsuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectживі дріжджіuk_UA
dc.subjectlive yeastuk_UA
dc.subjectЛевусел СЦuk_UA
dc.subjectLevuccel SCuk_UA
dc.titleСпосіб підвищення молочної продуктивності кізuk_UA
dc.title.alternativeA method of increasing the milk productivity of goatsuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patent_153376.pdf708,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.