Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9190
Назва: Контроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiю
Інші назви: Control of the safety of poultry meat in case of adulteration with sodium bicarbonate solution
Автори: Богатко, Надія Михайлівнаа
Bogatko, Nadiya
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: м᾽ясо птиці;контроль безпечностi;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса;експертиза м᾽яса;гiдрокарбонат натрiю;poultry meat;safety control;veterinary and sanitary examination of meat;examination of meat;sodium bicarbonate
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Контроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiю / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова та ін.// Матеріали Х щорічної Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Наукові читання 2023. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини ( 16 листопада 2023 р.). - Житомир: Поліський національний університет, 2023. – С.234-236.
Короткий огляд (реферат): Одним із передумов отримання безпечного та якісного м᾽яса птиці є здійснення ризик-орієнтованого контролю щодо виявлення фальсифікації харчових продуктів на різних стадіях їх виробництва, зберігання й обігу м’яса птиці, а саме виявлення та попередження хімічного небезпечного чинника при застосуванні системи VACCP та TACCP.
Опис: One of the prerequisites obtaining safe and high-quality poultry meat is the implementation of risk-oriented control over detection falsification of food products at their various stages production, storage and circulation of poultry meat, namely detection and prevention of a chemical hazard when applying the VACCP and TACCP system.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9190
УДК: 614.31:637.5:636.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf237,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.