Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9175
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гриневич, Наталія Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Grynevych, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Осадча, Юлія Василівна | - |
dc.contributor.author | Osadcha, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-04T07:54:44Z | - |
dc.date.available | 2023-12-04T07:54:44Z | - |
dc.date.issued | 2023-05 | - |
dc.identifier.citation | Гриневич Н.Є. Показники якості води за інкубування ікри Acipenser ruthenus / Н.Є. Гриневич, Ю.В. Осадча // Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти: Збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 24–25 травня 2023 року). Тернопіль, 2023. – С. 94–95. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9175 | - |
dc.description | The water supplied to the incubators during the incubation of sturgeon eggs should be carbonated with a total of no more than 0.3-0.4 g/l of ions. A prerequisite for a successful technological process is maintaining a favorable concentration of oxygen dissolved in water. Its optimal content is not lower than 6 mg/l, but not less than 80% saturation. With a decrease in oxygen concentration to 4 mg/l, especially in conditions of elevated water temperatures, fish breathing may be inhibited, which negatively affects the intensity of their nutrition and growth. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вода яка надходить під час інкубації ікри осетрових до інкубаційних апаратів має бути гідрокарбонатною з сумою іонів не більше 0,3-0,4 г/л. Обов’язкова умова успішного технологічного процесу – підтримання сприятливої концентрації розчиненого у воді кисню. Оптимальний його вміст – не нижче за 6 мг/л, але не менше 80% насичення. Із зниженням концентрації кисню до 4 мг/л, особливо в умова підвищених температур води, може виникати пригнічення дихання риб, що негативно позначається на інтенсивності їх живлення та росту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject | Acipenser ruthenus | uk_UA |
dc.subject | інкубування | uk_UA |
dc.subject | якість води | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | кисень | uk_UA |
dc.subject | Acipenser ruthenus | uk_UA |
dc.subject | incubation | uk_UA |
dc.subject | water quality | uk_UA |
dc.subject | temperature | uk_UA |
dc.subject | oxygen | uk_UA |
dc.title | Показники якості води за інкубування ікри Acipenser ruthenus | uk_UA |
dc.title.alternative | Indicators of water quality during incubation of Acipenser ruthenus caviar | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.3.041.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pokaznyky_yakosti.pdf | 816,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.