Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9154
Назва: Пестицидне забруднення меду
Інші назви: Pesticide contamination of honey
Автори: Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Шулько, Ольга Павлівна
Shulko, Olha
Онищенко, Любов Степанівна
Onyshchenko, Liuba
Ключові слова: мед;біокумуляція;пестициди;органічні забрудники;органофосфати;honey;pesticides;organic pollutants;organophosphates;bioaccumulation
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Цехмістренко О.С. Пестицидне забруднення меду / О.С. Цехмістренко, О.П. Шулько, Л.С. Онищенко // Міжнародна наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). -Біла Церква, 2023. – С.77-79.
Короткий огляд (реферат): Мед є продуктом, відомим як підсолоджувач та протизапальними, антиоксидантними та антимікробними властивостями; які, однак, можуть бути погіршені наявністю токсичнів. У роботі зібрано інформацію про пестициди в меді на основі підходу до їх виявлення, розуміння та шкідливого впливу на здоров’я.
Опис: Honey is a product known for its sweetener and anti-inflammatory, antioxidant and antimicrobial properties; which, however, may be impaired by the presence of toxicants. The work collects information about pesticides in honey based on an approach to their detection, understanding and harmful effects on health.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9154
УДК: 638.14.06:632.95:633/.635
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pestycydne_zabrudnennja.pdf2,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.