Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8953
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorGrabovskyi, Mykola-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.date.accessioned2023-08-31T09:22:18Z-
dc.date.available2023-08-31T09:22:18Z-
dc.date.issued2023-05-24-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8953-
dc.description«Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 2. «Луківництво, кормові угіддя, поліпшення луків, створення культурних пасовищ і сіяних сінокосів». Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Т.В. Панченко. Біла Церква, 2023. 138 с. 7,39 ум. арк.uk_UA
dc.description.abstractВ методичних вказівках містяться матеріали для проведення аудиторних та самостійних занять з лучного кормовиробництва, яке є частиною дисципліни "Кормовиробництво та луківництво". Матеріали охоплюють наступні аспекти: кормове значення, ботанічна характеристика та морфологічні особливості кормових трав, які вирощуються в кормових сівозмінах, сінокосах та пасовищах. Також наведені рекомендовані сорти однорічних та багаторічних кормових трав, що рекомендовані до вирощування. За допомогою цих вказівок здобувачі освіти отримають знання зі складання травосумішок для різних ґрунтово-кліматичних умов. Крім того, в матеріалах наведена інформація про отруйні та шкідливі рослини, які можуть зустрічатися в природних умовах, або на культурних луках. Здобувачі освіти можуть самостійно перевіряти свої знання, використовуючи питання для самоконтролю або тестові завдання, що також містяться в методичних вказівках. Крім того, для більш глибокого засвоєння матеріалу до кожної теми практичних занять додано список рекомендованої літератури, яку можна знайти в бібліотеці університету або в Інтернеті. The methodical instructions contain materials for conducting classroom and independent classes on meadow forage production, which is part of the discipline "Forage production and onion production". The materials cover the following aspects: fodder value, botanical characteristics and morphological features of forage grasses, which are grown in fodder rotations, hayfields and pastures. Recommended varieties of annual and perennial fodder grasses recommended for cultivation are also given. With the help of these instructions, students will gain knowledge on the composition of grass mixtures for different soil and climatic conditions. In addition, the materials contain information about poisonous and harmful plants that can be found in natural conditions or on cultivated meadows. Learners can independently check their knowledge using questions for self-control or test tasks, which are also contained in the methodological guidelines. In addition, for deeper learning of the material, a list of recommended literature is added to each topic of practical classes, which can be found in the university library or on the Internet.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський БНАУuk_UA
dc.subjectБагаторічні бобові травиuk_UA
dc.subjectБагаторічні тонконогові травuk_UA
dc.subjectСтворення травосумішок для різних типів луківuk_UA
dc.subjectШкідливі та отруйні рослини сіножатей і пасовищuk_UA
dc.subjectPerennial leguminous grassesuk_UA
dc.subjectPerennial thin-legged herbsuk_UA
dc.subjectCreation of grass mixtures for different types of meadowsuk_UA
dc.subjectHarmful and poisonous plants of hayfields and pasturesuk_UA
dc.title«Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 2. «Луківництво, кормові угіддя, поліпшення луків, створення культурних пасовищ і сіяних сінокосів». Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія»uk_UA
dc.title.alternative"Forage production and onion cultivation". Content module 2. "Onion cultivation, fodder lands, improvement of meadows, creation of cultural pastures and sown haymakers". Methodical instructions for conducting classroom and independent classes applicants of the first (bachelor) level of higher education in specialty 201 "Agronomy"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc633.2.03uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
змістовий модуль 2 в репозитарій.pdf520,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.