Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8816
Назва: Вивчення бактерицидної та фунгіцидної активності органічної кормової добавки на основі гумінових кислот
Інші назви: Study of bactericidal and fungicidal activity of organic fodder additive based on humic acids
Автори: Тишківська, Наталія Василівна
Tishkіvska, Natalii
Ключові слова: органічна кормова добавка;organic feed additive;бактерицидні властивості;bactericidal properties;фунгіцидні властивості;fungicidal properties;дискодифузійний метод;disc diffusion method;метод серійних розведень;method of serial dilutions
Дата публікації: 2022
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Тишківська Н.В. Вивчення бактерицидної та фунгіцидної активності органічної кормової добавки на основі гумінових кислот / Н.В. Тишківська // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 жовтня 2022 р. ). - Біла Церква, 2022. - С.68-70.
Короткий огляд (реферат): Проведено визначення бактерицидних та фунгіцидних властивостей органічної кормової добавки виготовленої на основі гумінових кислот. Для дослідження застосовували референс-штами грампозитивних культур Staphylococcus aureus АТСС 25923 і грамнегативних бактерій Escherichia coli АТСС 25922 та дріжджоподібні гриби роду Candida (Candida albiсans АТСС 885/653).
Опис: The bactericidal and fungicidal properties of the organic feed supplement were determined made on the basis of humic acids. Gram-positive reference strains were used for the study cultures of Staphylococcus aureus ATCC 25923 and gram-negative bacteria Escherichia coli ATCC 25922 and yeast-like fungi of the genus Candida (Candida albisans ATCC 885/653).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8816
УДК: 619:616.4.082:575.17
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyvchennja_bakterycydnoi'.pdf559,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.