Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8764
Назва: Продуктивність сортів ожини в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ.
Інші назви: Productivity of blackberry varieties in the conditions of the experimental field of the Scientific Research Center of the Ukrainian National Academy of Sciences.
Автори: Вуйко, Анна Михайлівна
Vuyko, Anna
Ключові слова: ожина;blackberry;сорт;variety;морозостійкість;frost resistance;пагоноутворювальна здатність;shoot-forming ability;урожайність;productivity
Дата публікації: лис-2022
Бібліографічний опис: Вуйко А. Продуктивність сортів ожини в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ : Кваліф. робота магістра / БНАУ, Агробіотехнологічний ф-т, спец. 201 "Агрономія"; наук. кер. Л.А. Шубенко. - Біла Церква, 2022. - 74 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі висвітлено, узагальнено та обґрунтовано результати досліджень щодо потенціалу сортів ожини в умовах центральної частини Лісостепу України. Досліджено особливості будови кущів, росту пагонів ожини в річному циклі росту й розвитку та обґрунтовано їхній вплив на морозостійкість культури. Установлено рівень впливу на врожайність ожини чинників довкілля, а саме морозу та посухи.
Опис: The qualification work highlights, summarizes and substantiates the results of research on the potential of blackberry varieties in the conditions of the right-bank part of the Forest Steppe of Ukraine. The peculiarities of the structure of the bushes, the growth of blackberry shoots in the annual cycle of growth and development were investigated and their influence on the frost resistance of the crop was substantiated. The level of influence of environmental factors on blackberry productivity, namely frost and drought, has been established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8764
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
201_Вуйко.docx47,23 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.