Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВуйко, Анна Михайлівна-
dc.contributor.authorVuyko, Anna-
dc.date.accessioned2023-06-14T12:42:21Z-
dc.date.available2023-06-14T12:42:21Z-
dc.date.issued2022-11-
dc.identifier.citationВуйко А. Продуктивність сортів ожини в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ : Кваліф. робота магістра / БНАУ, Агробіотехнологічний ф-т, спец. 201 "Агрономія"; наук. кер. Л.А. Шубенко. - Біла Церква, 2022. - 74 с.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8764-
dc.descriptionThe qualification work highlights, summarizes and substantiates the results of research on the potential of blackberry varieties in the conditions of the right-bank part of the Forest Steppe of Ukraine. The peculiarities of the structure of the bushes, the growth of blackberry shoots in the annual cycle of growth and development were investigated and their influence on the frost resistance of the crop was substantiated. The level of influence of environmental factors on blackberry productivity, namely frost and drought, has been established.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі висвітлено, узагальнено та обґрунтовано результати досліджень щодо потенціалу сортів ожини в умовах центральної частини Лісостепу України. Досліджено особливості будови кущів, росту пагонів ожини в річному циклі росту й розвитку та обґрунтовано їхній вплив на морозостійкість культури. Установлено рівень впливу на врожайність ожини чинників довкілля, а саме морозу та посухи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectожинаuk_UA
dc.subjectblackberryuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectморозостійкістьuk_UA
dc.subjectfrost resistanceuk_UA
dc.subjectпагоноутворювальна здатністьuk_UA
dc.subjectshoot-forming abilityuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.titleПродуктивність сортів ожини в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ.uk_UA
dc.title.alternativeProductivity of blackberry varieties in the conditions of the experimental field of the Scientific Research Center of the Ukrainian National Academy of Sciences.uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
201_Вуйко.docx47,23 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.