Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8564
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПалієнко, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorPalienko, Tetіana-
dc.date.accessioned2023-04-10T09:11:20Z-
dc.date.available2023-04-10T09:11:20Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПалієнко Т. І. Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8564-
dc.descriptionAnalysis of work of enterprise showed possibility of improvement due to the complete use fat of raw material and introduction of technology of receipt of adiposes. It topically, as it is one of ecological safety measures. Thus there are necessities at modernisation of productive workshop of enterprise and at additional capital investments, but this decision is cost-effective, that it is onfirmed by the calculation of economic indicators of work of enterprise.uk_UA
dc.description.abstractАналіз роботи підприємства показав можливість удосконалення за рахунок повного використання жиросировини і впровадження технології отримання тваринних жирів. Це актуально, оскільки це є одним з заходів екологічної безпеки. При цьому є потреби у модернізації виробничого цеху підприємства і у додаткових капіталовкладень, але це рішення є рентабельним і окупним, що підтверджено розрахунком техніко-економічних показників роботи підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectтваринний жирuk_UA
dc.subjectтопленняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectadiposeuk_UA
dc.subjectdrownuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the work of fatty workshop in the PJSC «Zernoprodukt MHP»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Paliienko.pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.