Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8555
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубленко, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorЧемеровська, Ірина Олегівна-
dc.contributor.authorЗоценко, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorТарануха, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorОстровський, Денис Миколайович-
dc.contributor.authorRublenko, Iryna-
dc.contributor.authorСhemerovskа, Iryna-
dc.contributor.authorZotsenko, Volodimir-
dc.contributor.authorTaranukha, Svitlana-
dc.contributor.authorOstrovsky, Denis-
dc.date.accessioned2023-04-08T07:48:52Z-
dc.date.available2023-04-08T07:48:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗагальна мікробіологія: методичні вказівки для самостійної роботи студентів екологічного факультету, зі спеціальності 207 Водні біоресурси та аквакультура / І.О. Рубленко , В.М. Зоценко , С.І. Тарануха С.І. та ін. – Біла Церква, 2022 – 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8555-
dc.descriptionMethodical guidelines are compiled in accordance with the program on "water microbiology".uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки складені відповідно до програми з "водної мікробіології".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectбактеріїuk_UA
dc.subjectmicrobiologyuk_UA
dc.subjectbacteriauk_UA
dc.subjecthydrobiontsuk_UA
dc.subjectwateruk_UA
dc.titleЗагальна мікробіологія: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів екологічного факультету, зі спеціальності 207 Водні біоресурси та аквакультураuk_UA
dc.title.alternativeGeneral microbiology: Methodological guidelines for independent work students of the ecological faculty, majoring in 207 Water bioresources and aquacultureuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc619:576.8(07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zagal'na_mikrobiologija.pdf300,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.