Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМайстрова, Яна Віталіївна-
dc.contributor.authorMaistrova, Yana-
dc.contributor.authorТишківська, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorTishkіvska, Natalii-
dc.date.accessioned2023-03-29T07:03:50Z-
dc.date.available2023-03-29T07:03:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМайстрова Я.В. Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показниками / Я.В. Майстрова, Н.В. Тишківська // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.167-169.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8506-
dc.descriptionThe meat was tested for compliance with microbiological indicators. In 2020, 237 were investigated samples: in 24 samples there was an excess of KMAFAnM, and in 53 - BGKP. Analyzing the results of the study for 2021, we note that in 6.7% and 15.2%, an increase in the number of mesophilic aerobic and of facultatively anaerobic microorganisms and the number of Escherichia coli bacteria, respectively. Salmonella spp. and Listeria monocytogenes were not detected.uk_UA
dc.description.abstractПроведено дослідження м’яса на відповідність мікробіологічним показникам. У 2020 р досліджено 237 зразків: у 24 пробах відмічали перевищення КМАФАнМ, а у 53 – БГКП. Аналізуючи результати дослідження за 2021 р. відмічаємо, що у 6,7 % та 15,2 % відмічали збільшення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів та кількості бактерій групи кишкової палички відповідно. Salmonella spp. і Listeria monocytogenes – не виявляли.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectбезпечність мʼясаuk_UA
dc.subjectmeat safetyuk_UA
dc.subjectзразки мʼясаuk_UA
dc.subjectmeat samplesuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectmicrobiological indicatorsuk_UA
dc.subjectкишкова паличкаuk_UA
dc.subjectEscherichia coliuk_UA
dc.subjectаеробні та анаеробні мікроорганізмиuk_UA
dc.subjectaerobic and anaerobic microorganismsuk_UA
dc.titleОцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показникамиuk_UA
dc.title.alternativeAssessment of meat safety indicators by microbiological indicatorsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:57.083uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_pokaznykiv.pdf585,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.