Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8506
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Майстрова, Яна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Maistrova, Yana | - |
dc.contributor.author | Тишківська, Наталія Василівна | - |
dc.contributor.author | Tishkіvska, Natalii | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-29T07:03:50Z | - |
dc.date.available | 2023-03-29T07:03:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Майстрова Я.В. Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показниками / Я.В. Майстрова, Н.В. Тишківська // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.167-169. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8506 | - |
dc.description | The meat was tested for compliance with microbiological indicators. In 2020, 237 were investigated samples: in 24 samples there was an excess of KMAFAnM, and in 53 - BGKP. Analyzing the results of the study for 2021, we note that in 6.7% and 15.2%, an increase in the number of mesophilic aerobic and of facultatively anaerobic microorganisms and the number of Escherichia coli bacteria, respectively. Salmonella spp. and Listeria monocytogenes were not detected. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено дослідження м’яса на відповідність мікробіологічним показникам. У 2020 р досліджено 237 зразків: у 24 пробах відмічали перевищення КМАФАнМ, а у 53 – БГКП. Аналізуючи результати дослідження за 2021 р. відмічаємо, що у 6,7 % та 15,2 % відмічали збільшення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів та кількості бактерій групи кишкової палички відповідно. Salmonella spp. і Listeria monocytogenes – не виявляли. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | безпечність мʼяса | uk_UA |
dc.subject | meat safety | uk_UA |
dc.subject | зразки мʼяса | uk_UA |
dc.subject | meat samples | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні показники | uk_UA |
dc.subject | microbiological indicators | uk_UA |
dc.subject | кишкова паличка | uk_UA |
dc.subject | Escherichia coli | uk_UA |
dc.subject | аеробні та анаеробні мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | aerobic and anaerobic microorganisms | uk_UA |
dc.title | Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показниками | uk_UA |
dc.title.alternative | Assessment of meat safety indicators by microbiological indicators | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:57.083 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_pokaznykiv.pdf | 585,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.