Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗайченко, Сергій Вікторович-
dc.contributor.authorZaichenko, Serhii-
dc.date.accessioned2023-03-28T07:23:35Z-
dc.date.available2023-03-28T07:23:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗайченко С. В. Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»: кваліфікаційна робота магістра: (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник О. П. Гребельник, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8501-
dc.descriptionAn analysis of the market of frozen semi-finished products was carried out. The expediency of the production of cottage cheese semi-finished products has been confirmed. The technical and economic characteristics of PJSC "Obuhivskui molokoza vod" were studied. Reserves were found to increase the capacity of the enterprise. The expediency of introducing " Classuchnyh" into production has been de termined. It is planned to implement them in a frozen state. A technological scheme for the production of "Classic" cheeses based on the existing technological scheme for the production of lactic acid curd cheese is pro posed.The raw material for the semi-finished product has been calculated. Selec tion of technological equipment was carried out. A hardware and technological scheme for the production of a new product has been drawn up. The dangerous factors of the technology of "Classuchnyh" cheesecakes makers have been determined. It is proved that this implementation provides an increase in economic effi ciency of productionuk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз ринку заморожених напівфабрикатів. Підтверджено доцільність виробництва сиркових напівфабрикатів. Досліджено техніко-економічні характеристики ПрАТ «Обухівський молокозавод». Знайдено резерви до збільшення потужності підприємства. Визначено доцільність впровадження у виробництво сирників «Класичних». Передбачено їх реалізацію у замороженому стані. Запропоновано технологічну схему виробництва сирників «Класичних» на основі існуючої технологічної схеми виробництва сиру кисломолочного. Проведено розрахунок сировини для напівфабрикату. Проведено підбір технологічного обладнання. Складено апаратурно-технологічну схему виробництва нового продукту. Визначено небезпечні чинники технології сирників «Класичних». Доведено, що дане впровадження забезпечує підвищення економічної ефективності виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectсиркові напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectсирникиuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectконсистенціяuk_UA
dc.subjectсироваткаuk_UA
dc.subjectкутерuk_UA
dc.subjectформуванняuk_UA
dc.subjectfrozen semi-finished productsuk_UA
dc.subjectcheese semi-finished productsuk_UA
dc.subjectcheesecakesuk_UA
dc.subjectlactic acid curd cheeseuk_UA
dc.subjectconsistencyuk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjectcutteruk_UA
dc.subjectforminguk_UA
dc.titleАналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of sour-milk cheese processing technology under the conditions of PJSC «Obuhivskui molokozavod»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664:637.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Zaichenko.pdf1,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.