Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8419
Назва: Методологія та організація наукових досліджень у тваринництві
Інші назви: Методологія та організація наукових досліджень у тваринництві
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Недашківський, Володимир Михайлович
Nedashkivskyi, Volodymyr
Петришак, Роман Анатолійович
Petryshak, Roman
Соболєва, Світлана Василівна
Soboleva, Svitlana
Петришак, Ольга Йосипівна
Petryshak, Olga
Ліскович, Володимир Андрійович
Liskovych, Volodymyr
Кузьменко, Петро Іванович
Kuzmenko, Peter
Ключові слова: наукові дослідження;методологія;методи;тварини;оцінка продуктивності;оцінка якості продукції;scientific research;methodology;methods;animals;productivity assessment;product quality assessment
Дата публікації: 2022
Видавництво: ТОВ «Білоцерківдрук»
Бібліографічний опис: Методологія та організація наукових досліджень у тваринництві: навчальний посібник / О.І. Соболєв, В.М. Недашківський, Р.А. Петришак та ін.; за редакцією О. І. Соболєва .- Біла Церква: ТОВ «Білоцерківдрук», 2022 .- 256 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Методологія та організація наукових досліджень у тваринництві» підготовлено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». У навчальному посібнику узагальнено й систематизовано теоретичні надбання щодо основних принципів та вимог до формування груп тварин для проведення різних видів експериментальних досліджень; розглянуто методи і методики визначення найбільш інформативних показників продуктивності різних видів сільськогосподарських тварин і птиці, оцінки якості їх продукції, а також ряд економічних показників за якими оцінюють ефективність результатів наукових досліджень. Навчальний посібник також буде корисним для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, науково-педагогічних працівників, науковців та фахівців-практиків, діяльність яких пов’язана з виробництвом і переробкою продукції тваринництва.
Опис: The study guide "Methodology and organization of scientific research in animal husbandry" was prepared for applicants of the second (master's) level of higher education in specialty 204 "Technology of production and processing of animal husbandry products". The textbook summarizes and systematizes theoretical knowledge regarding the basic principles and requirements for the formation of groups of animals for conducting various types of experimental research; the methods and techniques of determining the most informative indicators of the productivity of various types of agricultural animals and poultry, assessing the quality of their products, as well as a number of economic indicators that evaluate the effectiveness of the results of scientific research are considered. The study guide will also be useful for students of the third (educational and scientific) level of higher education, scientific and pedagogical workers, scientists and practitioners whose activities are related to the production and processing of livestock products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8419
ISBN: 978-617-8219-09-3
УДК: 636:001.8(076.8)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metodolohiia_ta_orhaniz.pdf6,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.