Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8317
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедоров, Володимир Гаврилович-
dc.contributor.authorСкарбовійчук, Олександр Михайлович-
dc.contributor.authorКепко, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorКравчук, Павло Олександрович-
dc.contributor.authorFedorov, Volodymyr-
dc.contributor.authorSkarboviichuk, Oleksandr-
dc.contributor.authorKepko, Oleg-
dc.contributor.authorKravchuk, Pavlo-
dc.date.accessioned2023-02-14T16:15:29Z-
dc.date.available2023-02-14T16:15:29Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФедоров В.Г. Теплофізичні характеристики продуктів і матеріалів АПК. Довідник / В.Г.Федоров , О.М.Скарбовійчук, О.І.Кепко, П.О.Кравчук – Умань.: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2014. – 352 с.uk_UA
dc.identifier.issn978 966 201‒132‒7-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8317-
dc.description.abstractУ довіднику наведено вітчизняну термінологію харчової промисловості та АПК, Розглянуто теплофізичні характеристики продуктів хлібопекарського та кондитерського виробництва, м`ясо- та рибопереробки, виробництва олій та жирів. Подані дані щодо продукції виноробної, пивоварної та спиртової галузей. Увагу приділено теплофізичним характеристикам плодів і овочів та виробів із них. Окремо розглянуті ТФХ ґрунтів та основних матеріалів АПК і харчової промисловості. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», Може бути корисним для фахівців виробничих, науково-дослідних і конструкторських установ. The reference book contains the domestic terminology of the food industry and the agro-industrial complex, considers the thermophysical characteristics of bakery and confectionery products, meat and fish processing, and the production of oils and fats. Data on the products of the wine-making, brewing and alcohol industries are presented. Attention is paid to the thermophysical characteristics of fruits and vegetables and their products. The TPC of soils and basic materials of the agro-industrial complex and the food industry are considered separately. For students of higher educational institutions studying in the direction of training "Food Technologies and Engineering", it can be useful for specialists in production, research and design institutions. В справочнике приведена отечественная терминология пищевой промышленности и АПК, рассмотрены теплофизические характеристики продуктов хлебопекарного и кондитерского производства, мясо- и рыбопереработки, производства масел и жиров. Представлены данные о продукции винодельческой, пивоваренной и спиртовой отраслей. Внимание уделено теплофизическим характеристикам плодов и овощей и изделий из них. Отдельно рассмотрены ТФХ почв и основных материалов АПК и пищевой промышленности. Для студентов высших учебных заведений, обучающихся по направлению подготовки «Пищевые технологии и инженерия», может быть полезен специалистам производственных, научно-исследовательских и конструкторских учреждений.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherРедакційно-видавничий відділ Уманського НУСuk_UA
dc.subjectагропромисловий комплексuk_UA
dc.subjectпродукти і матеріали АПКuk_UA
dc.subjectтеплофізичні характеристикиuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectкондуктивні характеристикиuk_UA
dc.subjectконвективніі характеристикиuk_UA
dc.subjectтепломасообмінні характеристикиuk_UA
dc.subjectтерморадіаційні характеристикиuk_UA
dc.subjectagro-industrial complexuk_UA
dc.subjectagricultural products and materialsuk_UA
dc.subjectthermophysical characteristicsuk_UA
dc.subjectFood Industryuk_UA
dc.subjectconductive characteristicsuk_UA
dc.subjectconvective characteristicsuk_UA
dc.subjectheat and mass transfer characteristicsuk_UA
dc.subjectget and mass transfer characteristicsuk_UA
dc.titleТеплофізичні характеристики продуктів і матеріалів АПКuk_UA
dc.title.alternativeThermophysical characteristics of agricultural products and materialsuk_UA
dc.title.alternativeТеплофизические характеристики продуктов и материалов АПКuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc536, 641uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2014 Теплофізична характеристики продуктів і матеріалів АПК.pdf4,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.