Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8293
Назва: | Холодноводне рибництво: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура” |
Інші назви: | Cold-water fishery: methodological instructions for practical work for students of the first (bachelor) level of higher education, specialty 207 "Aquatic bioresources and aquaculture" |
Автори: | Гриневич, Наталія Євгеніївна Grynevych, Nataliia Жарчинська, Валерія Сергіївна Zharchynska, Valeriia Слюсаренко, Алла Олександрівна Sliusarenko, Alla Хом’як, Олександр Андрійович Khomiak, Oleksandr Присяжнюк, Наталія Михайлівна Prysiazhniuk, Nataliia Трофимчук, Алла Михайлівна Trofymchuk, Alla |
Ключові слова: | форель;басейни;аквакультура;температурний режим;спеціальність 207 Водні біоресурси та аквакультура;trout;swimming pools;aquaculture;temperature regime;specialty 207 Aquatic bioresources and aquaculture |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Холодноводне рибництво: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура” / Н.Є. Гриневич, В.С. Жарчинська, А.О. Слюсаренко та ін. – Біла Церква, 2022. – 87 с. |
Короткий огляд (реферат): | Холодноводне рибництво слід віднести до індустріальних форм рибництва з високою інтенсивністю виробництва. Разом з тим, розведення форелі – складний технологічний процес, який вимагає постійного удосконалення. У світовій аквакультурі форелівництво розвивається високими темпами і має вагому перспективу. Значна увага до форелівництва у світі зумовлюється гастрономічними якостями м’яса форелі, як екологічно чистим продуктом. Відтворення та вирощування форелі проводиться тільки у чистій холодній, насиченій киснем, воді. Ефективність роботи форелевих господарств залежить, в основному, від того, наскільки в них забезпечені екологічні умови її існування. |
Опис: | Cold-water fish farming should be classified as an industrial form of fish farming with high production intensity. At the same time, trout breeding is a complex technological process that requires constant improvement. In world aquaculture, trout farming is developing at a high pace and has a strong perspective. Considerable attention to trout farming in the world is due to the gastronomic qualities of trout meat, as an environmentally friendly product. Reproduction and breeding of trout is carried out only in clean, cold, oxygen-rich water. The efficiency of the work of trout farms depends mainly on the extent to which they provide the ecological conditions for its existence. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8293 |
УДК: | 639.3/.6(076) |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kholodnovodne_praktyka.pdf | 2,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.